Mágneses festék és tapéta a gyerekszobában.

Sok szülő szeretne gyermeke kedvelt meséjének, kedvenc szereplőinek a képét a gyerekszoba falán valamilyen formában megjeleníteni. 

 

Erre van lehetőség kézi festéssel, tapétázással, textil, vagy egyéb más anyagból készült felaggatott képek segítségével. Ám ezek a megoldások egy idő után a gyermek számára unalmassá válnak. Gyakori változtatásuk, újragondolásuk pedig költséges és munkaigényes feladat.

 

Ezen segít egy új technikai megoldás. Neve: mágneses festék, vagy a tapéta, valamint a könnyen hozzátapasztható ismert mesefiguráknak a képei.

 

Előnye minden más megoldással szemben, hogy a szoba kis lakói kedvük szerint újra gondolhatják kedvenc meséjük, kedvelt szereplőinek képét A képeket a mágneses „táblán” bárhol, bármikor áthelyezhetik anélkül, hogy a fal felületén maradandó kárt okoznának.

 

Ebben segít egy festék és egy tapétacsa­lád, amelyekhez többdarabos mágneses mesefigura szett is tartozik.

Az időről – időre könnyen változtatható dekorációs hatás mellett a gyerekek egyúttal egy kreativitást fejlesztő játékhoz is jutnak. Ráírható, rárajzolható és könnyen onnan letörölhető.

 

Gyakorlati előnye még, hogy a gyerekszoba bútorainak átrendezése esetén nem kell figyelembe venni a falon szereplő figurák elhelyezkedését, mert azok szükség szerint könnyedén eltávolíthatók és átrendezhetők.

 

 

A mesevilág ismert figuráinak és más csodalények sokaságának a kínálata bőséges. A figurák választékában, szinte csak a képzeletünk szabhat határt.

 

Danka László szobafestő és tapétázó mester

 

 

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots