Segíthetek? Színt – színeket választani?

Szeretnék az otthonukat úgy berendezni, hogy a „kivagyiság” vagyis mesterkéltség és a lélektelen üresség látszatát elkerüljék, de azért az újonnan bútorozott otthonuk összképi hatása legyen merész, nagyvonalú és elegáns? Egyszóval: az új otthonukban szeretnék jól érezni magukat?

 

 

 

 

 

 

Nehéz, de egyáltalán nem megvalósíthatatlan a feladat.

Egy összképében harmonikus belső berendezésnek a hangulati hatását az abban a térben használt valamennyi szín – színárnyalat összecsengő, összképi hatása határozza meg.

 

 

 

Sok minden más összetevő, úgy, mint; forma; anyag; szerkezet – csak,

hogy közülük néhányat megemlítsek – mind- mind szükségesek és egyben meghatározói a kívánt összképi hangulati hatás elérésének.

Egy lakás ajtaján belépve, mit veszünk észre azonnal? Mi lesz az, ami nyomban felkelti a figyelmünket és azonnal hatást gyakorol ránk?

Nos, az elénk táruló látvány színösszképi hatása lesz az, mely abban a pillanatban a tetszés vagy nem tetszés élményét kelti bennünk.

 

 

Ennek tudatában szeretném felkínálni minden alkalmi, lakberendező számára színtár raktárunk készletét. A színtár raktárában olyan különféle hangulatnak megfelelő színminta összeállításokat szeretnék közreadni melyekből ízlése és kedve szerint bárki bátran válogathat.

 

 

 

A lakásberendezési képek, olyan harmonikusan összeillő színösszeállítási terveket mutatnak be, melyek segítségével, akár a látottakat felhasználva, akár azokon a fő színt módosítva – saját igényéhez és ízléséhez igazítva – biztos, hogy varázslatos hangulatú színösszképi tervet tud otthona szépítéshez összeállítani.

Grünberger Olga lakberendező

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots