Bohó – stílusról egyszerűen

 

Bohó stílus népszerűségének titka, hogy miden fenntartás nélkül képes egymáshoz illeszteni az összeegyezhetetlenek tűnő dolgokat és tárgyakat: nehézkes bútordarabokat a könnyed, légies lakástextilekkel, vagy a csipkés blúzt, hatalmas sálakkal, vastag talpú, magas szárú bakancsos lábbelivel.

 

 

A bohó – stílus a ragyogásnak és a szegénységnek harmonikus összeházasítása. Vonzó benne, hogy a stíluson belül, úgy a ruhatárunkban, mint az otthonunk berendezésének összképében is, össze nem illő formákat, anyagokat, színeket kombinálhatunk egy tetszetősen, olykor meghökkentő látványosságot produkáló egységes képbe.

 

 

A különböző kultúráknak formagazdagsága, színessége harmonikus összhangban élnek az ilyen képben. Ezért a bohó – stílus nem csupán csak divat, hanem az életünk majd minden területén már évtizedek óta létező, napjainkban meg már a helyét kikövetelő esztétikai világkép.

 

 

A stílust kedvelők általában viszályt kerülők, többségükben olyan fiatalok, akik osztják a világpolgárság létezésének gondolatát és jogosultságát.

Általában A multikulturalizmus hívei, a szabadság, kreativitás, kísérletezés gyakorlói, a természet és minden életnek lelkes védelmezői.

Nos, ők a bohó – stílus elkötelezett hívei, hirdetői és terjesztői.

 

Követni a stílust elhatározás kérdése. Akár a ruhatárad, akár otthonod berendezésének stílushoz történő igazítása nem nagy ügy. Szárnyaló fantáziával, színes ötleteiddel szinte saját kezűleg, könnyen megvalósíthatód a bohó – stílushoz vezető minden álmodat.

 

Schwarcz Noémi – lakberendező (Wien)

 

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots