Segíthetek? (egy perc lakberendezés)

Keleti stílusban

 

A keleti bútorokkal szinte minden belső teret bátran dekorálhatunk. A bútorok többsége kézzel készül, vagyis előnyösen különböznek az európai gyári termékektől.

 

NAPPALI VAN EGY PERCE
A keleti stílus – sokféle kultúra keveréke – mór, arab, berber, valamint európai lakberendezési mix eredménye. A spanyol, a brit lakáskultúra nyomai éppen úgy felfedezhetők valamennyi keleties lakberendezés összképében, mint akár csak a francia.

 

 

VAN EGY PERCE 01 HÁLÓ m023

 

Hozzánk európaiakhoz talán a francia lakberendezési kultúra nyomait leginkább magánviselő marakói stílus áll a legközelebb.

 

VAN EGY PERCE 01 HÁLÓ 01

 

 

A hagyományos marokkói stílus az afrikai, mediterrán és arab motívumok kombinációja. Különböző, de nem fárasztó, festői, de mégsem csillogó. Azok számára ajánlható, akik nem a megszokott szabványos megoldásokat szeretnének a lakásuk belső térben viszontlátni.

 

VAN EGY PERCE HÁLÓ

 

A marokkói stílus megteremtése érdekében a belső tér szükségszerűen a “földszíneit”, valamint az ég, a tenger színeinek minden árnyalatát használja.

 

 

VAN EGY PERCE NAPPALI

 

A marokkói stílus ugyanolyan sokrétű, mint maga az ország. A marokkói stílusban kialakított formatervezés „naiv”, kevés továbbgondolással könnyen finomítható. A stílus egyaránt alkalmas egy fényűző kastélyba és egy egyszerű lakóparki lakásba. A marokkói stílust megteremtő legfontosabb feltétele az improvizáció. Aki kedvet kapna, hozzá nézze meg az ajánlott képeket és azokat továbbgondolva kevés fantáziával saját otthona falai közé is varázsolhatja a keleti stílus minden kényelmét.

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots