Őszi színek kedvelőinek

 

Kissé elkésve, de a színek szépséges kavalkádja, na és a képekből áradó friss, tiszta levegő melyet manapság oly sokan kényszerünk nélkülözni, késztet arra, hogy idén ősszel lakóhelyem környékén készült képeimet ebben a kis albumba bemutassam.  Az őszi színek kedvelőinek talán még inspiráló is lehet az égi ecsettel festett színmintáknak e csokra, melyet ugyan én kötöttem fényképezőgépemmel egy csokorba, de az érdem; a látvány az mégis csak a Teremtőé.

 

 

 

 

Az ősz színeit általában a nyugalmat és az állandóságot kedvelők, úgy nevezett “flegmatikus” személyiséggel bíró embertársaim  alkalmazzák   öltözékeik, mint pedig az otthonuk berendezésének színesítéséhez a leggyakrabban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ilyen személyiséggel rendelkezők, gyakran befelé fordulók, passzív, de kiegyensúlyozott, megfontolt és megállapodott emberek, akik az otthonuk biztonságot nyújtó kényelmet részesítik minden mással szemben  előnyben.

 

 

 

 

 

 

Az ősz színeit merem ajánlani minden olyan embertársam otthonának színesítésére, akik “két lábbal járnak a földön, akik szeretik, ha szilárd talajt éreznek a talpuk alatt.

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots