Színtár – raktár IV. tárló – barna

A barna és árnyalatai

Kevert szín. Árnyalatainak többsége a színskálán a meleg színek csoportját gazdagítják. Ezt a tulajdonságukat a vörös és sárga szín dominanciájának köszönhetik.

 

FASZÍNEK

 

 

BARNA ÉS SZINEI

 

 

SZECI BARNÁBAN

 

Földnek, fáknak jellegzetes színe. Minden árnyalatával biztonságot, állandóságot és kényelmet sugároz.

 

 

NAPPALI BARNA SZÜRKE

 

 

kvartira-studia-6

 

 

NAPPALI BARNA VÖRÖS

 

A berendezés összképében a háborítatlan természet nyugalmát kínálja. Általában a lelkiekben és anyagiakban már megállapodott embertársainknak kedvelt színe a barna és annak világosabb, vagy sötétebb árnyalatai.

 

 

NAPPAL) BARNÁBAN ZÖLDBEN

 

 

NAPPALI BARNA NARANCS

 

 

NAPPALI BARNA DRAPP

 

Jellemvonásaink közül a szilárdság, kitartás, állhatatosság, megbízhatóság, és nagy fokú önuralmunknak a képessége köthető hozzá.

 

NAPPALI BEGE BARNA
A barnát kedvelő személy szereti a biztonságot nyújtó kényelmes otthon melegét ahol terjedelmes karosszékében, foteljében elmerenghet mélyenszántó gondolatainak sűrűjében.

 

NAPPALI BARNÁS VÖRÖSES

 

 

?????????????????????????????????????????????????????????

 

 

?????????????????????????????????????????????????????????

 

A barna szín megnyugtató, éppen ezért lelket, testet gyógyító hatása van. Stresszoldó, nyugtató képessége kiváló. Ám, ha a belső tér összképében a barna dominanciáját kellőképpen nem ellensúlyozzuk nálánál világosabb, fehérrel tört, pasztellesebb árnyalataival, vagy hidegebb, kiegészítő színnek, bármelyikével, könnyen áldozatává is válhatunk.Képes olyan rossz emberi tulajdonságokat felszínre hozni, mint, visszahúzódó, magányos, társaságkerülő magatartásformáink

 

 

NAPPALI DRAPP ZÖLD BARNA

 

 

NAPPALI ÉTKEZŐ BARNÁBAN

 

 

NAPPALI BARNA ÉS SZÍNES

 

A barna színt kedvelőknek gyakori hobbija a kertészkedés, az ültetés, vagy éppen a természetjárás. Amikor terveinkben megbízónknak „barna” álmát szeretnénk, otthona összképébe belevarázsolni bátran hívjuk segítségül a természet kínálta számos lehetőségeket, ha még ez is kevés lenne, bátran merítsünk képzőművészeink hasonló tárgyú és szín összeállítású alkotásaik sokaságából!

Köszönöm a figyelmüket:

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots