Színtár – raktár (IV. tárló) Tavasz vidám színei

 

Az újjászületés derűs, friss, könnyed, ugyanakkor áttetszőn pasztelles színei, mint: a végtelen ég halványkékje a mező friss fűjének sárgás élénkzöldje, a korai aranyvessző, tájat festő élénk zöldessárga színpompája és a sietősen virágba boruló mandula – és cseresznyefák halvány rózsaszínje alkotják együttesen a kora tavasz vidám színkompozícióját.

 

 

CSERESZNYEFA VIRÁGZÁS

 

Lakberendezésben, ha bármelyiket a tavasz színeiből főszínnek választjuk, harmonikusan illeszthetjük mellé a felsorolt színek mindegyikét anélkül, hogy a színösszkép hangulatát a legcsekélyebb mértékben is lerontanánk.

 

?

?

 

Természetesen választhatunk közülük csupán csak egy színt, annak árnyalataival, vagy a lakberendezésben gyakran használt színpár, vagy szín hármas összeállításokat is fehérrel kombinálva. Ez utóbbi esetben sem véthetünk hibát, a tavaszi színharmónia szemet, lelket gyönyörködtető összképi hangulati hatásában.

Amikor fő szín az ég derűs kékje:

 

 

 

TERÍTETT ASZTAL TAVASZI SZÍNEKKEL

 

A békesség és a pihenés színe.

 

Amikor fő szín a friss fű sárgás élénkzöldje:

 

 

5.082 MB, 306 dpi, 168 x 209 mm, Esszimmer, Essgruppe , Vorh‰nge in Gr¸ntˆnen, Hussen, grofle Fenster. Fertigvorh‰nge, St¸hle mit Rollen, Stuhlhussen, Essplatz, gr¸n, /es gelten unsere AGB, Nutzung nur gegen Honorar - Hˆhe nach Vereinbarung, Jalag-Syndication Tel. 040 2717 2021.

 

A megnyugvás és az elmélyült elmélkedés színe.

 

Amikor fő szín az  élénksárga:

 

 

NAPPALI TAVASZI SZÍNEKKEL

 

A világosság, tisztaság és a derültség színe.

 

Amikor fő szín a halvány rózsaszín:

 

 

SZOBA TAVASZI SZÍNEKBEN 01

 

A idealizmus, az együttérzés és a finom lelkűség színe:

 

Aki szeretné az otthona színösszképét a tavasz színeinek hangulatához igazítani, most siessen ki a természet színpompás világába, mert ott, ha nyitott szemmel jár, minden kérdésére és kétségére választ talál.

 

TERÍTÉK HŰSVÉTI

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots