Van egy perced? (023) Helytakarékos tárolás

A polcok, fiókok mellőzésével ideális tárolási lehetőséget biztosít perforált lemezből készített falburkolatunk. Ezek a falak hasznosságukon kívül esztétikusak, könnyen takaríthatók és különböző színekben harmonikusan illeszthetők a meglévő berendezéshez. A képen mutatott példák többsége kis alapterületű garzonlakásokban megvalósításra került, gyakorlatban kipróbált tároló felületek.

A perforált falburkolatokat alkalmazhatjuk konyhában, kamrában, dolgozó- vagy gyerekszobában egyaránt. Készen vásárolhatók festett kemény, mosható felülettel. Felszerelésük a falra 4×2 cm-es, négyzethálós, fenyőfa rámára történik, csavarozással vagy ragasztással.

A tárgyak felakasztására kétszer kadmiumozott vagy rozsdamentes acélból készült horgokra történik. Kereskedelemben beszerezhetők.

 

 

 

 

 

Kis méretű konyha célszerű tároló helye, perforált lemezből készült falburkolat, a rajta elhelyezett tárgyak könnyen áttekinthetők

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dolgozó- vagy gyerekszobában a perforált lemezből készült tároló fal rendezettség, áttekinthetőség lehetőségét segíti. Gyermekek szobájában kiváltképpen javasolható. Akár a játékaikat, de a tanszereiket is, ollót, vonalzókat, tolltartókat könnyebben megtalálják, mint egy fiók mélyén elrejtve .

 

 

 

 

 

 

 

 

Az olyan kamrában és tároló helyiségben, ahol a szerszámokat és a takarítószereket falon függesztve tároljuk bármikor könnyen megtalálhatjuk a keresett tárgyat szerszámot, seprűt, porszívócsövet és a porszívó más tartozékait.

 

 

 

 

Hasonló megoldással élhetünk a gardróbszobában, ruhásszekrény ajtajának belső részére, de még az erkély falára is kisebb kerti szerszámok tárolására, vagy zöld élőfal kialakításához. Nem egy ördöngösség. Hajrá!

Profi szerszámokra van szükséged?

https://www.eurofest.hu/

http://lakberendezes.hu/otletek/szorakoztato-uvegfestes/

http://lakberendezes.hu/dekoracio/dekor-nyuszik-husvetra/

 

 

 

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots