Előszoba és más hasonló helyiségek

 

 

Amikor egy fárasztó nap után hazatérünk először az otthonunk előszobája fogad bennünket, de éppen így a hozzánk ellátogató vendégeinket is Ezért nagyon fontos, hogy minél ízlésesebben és ésszerűbben tervezzük meg ennek a helységnek a bútorait és dekorációját.

 

 

Lehet gardrób és könyvtár is egy előszobában

                      Lehet gardrób és könyvtár is egy előszobában.

Bár otthonunknak az előszobája nem tartozik a legkiemeltebb helységei közé, ízléses és ésszerű berendezésével és dekorációjával mégis hihetetlen benyomást gyakorol magunk és a vendégeink érzelmeire. Egyféle holisztikus pozitív, vagy negatív képet fest rólunk és családtagjaink életéről és jelleméről.

 

ELŐSZOBA EGYSZERŰ ELEGANCIÁVAL

                 Egyszerű és elegáns berendezése az előszobának.

 

Első és legfontosabb szabály: Bármekkora terjedelmű is legyen a lakásunk előszobája- legyen az csak egy parányi belépő, esetleg egy nagyobb lépcsőház hallal, vagy csak két m- három helyiséget összekötő rövid folyosó – azoknak a berendezése és dekorációja éppen úgy harmonizáljon az otthonunk összképével, mint akár a lakószobánké, vagy éppen a hálószobánké!

 

 

ELŐSZOBA STILIZÁLT BERENDEZÉSE

                    Sötétebb színárnyalatot kedvelők előszobája.
Mielőtt elkezdenénk megtervezni lakásunk előszobájának, szélfogójának, vagy belépőjének, haljanak, képét gondoljuk át milyen egyéb feladatok ellátására szánjuk még a rendelkezésünkre álló helyiséget. Egyáltalán nem mindegy, hogy csak szobákat, konyhát, mellékhelyiségeket kötnek össze, vagy valamilyen más feladatot is el kell látniuk.

 

 

Előszoba a ragyogást kedvelőknek.

                                    Előszoba a ragyogást kedvelőknek.

 

Lehet, hogy itt kell elhelyezni a ruhák tárolásra alkalma s szekrényeket, netán könyvespolcainkat, fiókos komódot, előszobafalat tükörrel esetleg egy számítógépnek szánt asztalkát.  Az is lehet, hogy a falakra családi fotóknak keretezett képei kerülnek, vagy valamilyen honinknak a gyűjteményes darabjai, netán különböző utazásainkról hozott emléktárgyaink. Vagyis azon kívül, hogy az előszoba fő rendeltetése az otthonunk helyiségeinek összekötése, még rengeteg más feladat ellátására is alkalmasak.

 

ELŐSZOBA BEÉP SZEK

 

 

Képeken szeretnék bemutatni néhány orosz lakberendező ne kés belsőépítésznek a már megvalósított előszobatervét, mely elképzeléseket talán itthon is szívesen látnánk.

Köszönöm a figyelmüket:

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots