Egy kisfiú királysága

A lakásunk talán legtöbbször változásokat igénylő területei a gyerekszobák. Az apróságok növésnek indulnak, térre van szükségük, és olyan berendezésre, amelyben könnyen tudják tárolni játékaikat. Először nézzünk át pár olyan ötletet, amellyel a legszuperebb szobát alakíthatjuk ki egy kisfiú számára.gyerekszoba_1

 

Bár költséges dolog az évek multával folyamatosan változtatni a gyerekszoba designját, de biztos hálás közönségünk lesz, ha figyelünk a kisebbek igényeire. Ahogy a kislányoknál a királylányos szoba, úgy a fiúknál is van pár befutó téma.  Ilyenek például a szuperhősök, akikből nem lehet kinőni, legfeljebb csak a falról kívánkoznak le, de egy igazi kissrác szívében örökké ott lesznek, és később boldogan emlékszik vissza vagány gyerekszobájára.

gyerekszoba

gyerekszoba

A kalóztól a focistáig, bárminek érezheti magát a kislurkó a gyerekszobájában, ugyanis szinte már mindenféle tapéta és bútor található ezekben a témákban.

gyerekszoba

gyerekszoba

Törekedjünk arra, hogy olyan gyerekszobát hozzunk létre, amely biztonságos, de egyben a gyerek számára szerethető is. Talán egy kedvenc mesehőssel dekorált fal esetében nem fog eszükbe jutni, hogy ők varázsoljanak fel egy sajátos műalkotást.

gyerekszoba

gyerekszoba

Képek forrása: digsdigs.com

Szerző: Nikolett Kovácsovics

Szólj hozzá Te is!

slots