Királylányok lakosztálya

Egy lány szobája annyira lehet mézes mázas, amennyire csak akarjuk, sőt ezzel tehetjük a legboldogabbá a szoba tulajdonosát. A legszebb színek kavalkádja, kedves képek a falon, és biztos, hogy jól fogja magát érezni apró birodalmában.

gyerekszoba

gyerekszoba

Az örök trend természetesen a rózsaszín, amely elsők között szokott eszébe jutni a legtöbb szülőnek falszín témában. Manapság akármilyen színt is választunk, egy falra szánt öntapadós matricával könnyen fel lehet dobni az egyszínűséget. Emellett még mindig nem számít kifutó trendnek a különböző mesefigurás tapétaszegély sem.

gyerekszoba

gyerekszoba

Ha a gyerekszoba színét kiválasztottuk, akkor elkezdhetünk gondolkodni, hogy milyen bútorok jelenjenek meg a szobában. Érdemes figyelni arra, hogy lekerekített szélű szekrényekkel rendezzük be a szobát, így kisebb esélyt adva az esetleges baleseteknek. Általában a gyerekeket a szekrényeik nem igazán izgatják, a lényeg, hogy minél több játékot tudjon benne elrejteni.

gyerekszoba

gyerekszoba

Aminek minden kislány örülne, viszont ez már tényleg nagyon pénztárca függő az egy különleges ágy pont olyan, mint a mesebeli hercegnőké. A tökhintótól a baldachinos ágyig a választék felbecsülhetetlen, de ha nem is megyünk el az extrémitás határáig, akkor is egy kis kreativitással boldoggá tehetjük a kis hercegnőket.

gyerekszoba

gyerekszoba

Képek forrása: digsdigs.com

Szerző: Nikolett Kovácsovics

Szólj hozzá Te is!

slots