A svédek könnyen lefektetnek

hálószoba

Rossz az, aki rosszra gondol, ugyanis csak arról van szó, hogy a tökéletes hálószoba berendezések nagymesterei között szerepelnek a svédek. Igyekeznek az egyediségre törekedni, de ha végig nézik az általunk összeválogatott hálószobákról készült képek mindegyikét, rájöhetnek, hogy mindegyikben megvan a közös pont.

Hálószoba 1

Hálószoba 2

A legtöbb képen láthatjuk, hogy igyekeznek a letisztultságra. A fehér a leggyakrabban használt színük a hálószobákban, mégsem akkora mennyiségben jelenik meg a bútorokon, és a falon, hogy zavarja a szemünket.

Hálószoba 3

Hálószoba 4

Hálószoba 5

A szobák nincsenek túlzsúfolva. A legtöbben láthatjuk, hogy a fő szerepet az ágy kapja, és az mellett elhelyeznek egy éjjeliszekrényt. A világítás még nagy szerepet játszik a hálószoba hangulatának kialakításában. Általában a mennyezetről lelógó érdekes alakzatokat felvevő lámpák mellett az éjjeliszekrényeken is lámpák találhatóak.

Hálószoba 6

Hálószoba 7

Hálószoba 8

Hálószoba 9

A szoba fehérségét mesterien törik meg egy-egy játékos ötlettel. A hálószoba falainak többségét fehéren hagyják, és csak egy falat borítanak be mintás tapétával. Ezzel az egyszerű megoldással könnyen egyedivé tehetjük az amúgy átlagos szobát. Ha a szobafalakon nem mernénk garázdálkodni, akkor az ágyterítő választásánál, vagy a függönyök vásárlásánál érdemes kicsit vagányabbnak lenni.

Hálószoba 10

Hálószoba 11

Hálószoba 12

Hálószoba 13

Ha tetszettek a svédek egyszerű, de nagyszerű hálószoba tippjei, akkor bátran alkalmazzák őket, mert egyáltalán nem igényel nagy lakberendezési tudást, mégis nagyon igényes pihenésre alkalmas szobát alakíthatunk ki. Jó szemezgetést a képekből!

Hálószoba 14

Hálószoba 15

Hálószoba 16

Hálószoba 17

Hálószoba 18

Hálószoba 19

 

Képek forrása:freshome.com

Szerző: Nikolett Kovácsovics

Szólj hozzá Te is!

slots