Mindenki a konyhába!

A régi időkben a konyha egy olyan helyiségnek számított, ahol biztos meg lehetett találni az asszonyokat, a férfiakat azonban jobb volt, ha nem ott kerestük. Egyelőre félve mondom ki, de úgy néz ki, mintha a teremtés koronái is egyre többször mernének belépni a konyhába. Ahhoz, hogy ne egyedül keljen robotolni a tűzhely mellett, nem árt úgy kiépíteni ezt a helyiséget, hogy a nappali után ez lehessen a második legfontosabb családi központ.

konyha

konyha

Nagy divatját élik a színes bútorok, így ha szeretnénk, akár a konyhánkat is színekbe öltöztethetjük. Egy vidámabb helyiségbe sokkal nagyobb kedvvel fordulnak meg a családtagok is.

konyha

konyha

Aki teheti, a konyháját próbálja meg úgy elrendezni, hogy a nappaliból nyíljon, vagy legalábbis ne legyen nagyon elzárva a lakás többi részétől. Nagyon sokszor probléma, hogy ha valaki éppen főzésre adja a fejét, sajnos kimarad a családi életből.

konyha

Ha családi ház építésére adjuk a fejünket, akkor érdemes a konyhát akkorára tervezni, hogy többen is beférjenek, és ne csak akkor, ha asztalhoz kell ülni. Egy nagy asztalnál, vagy pultnál többen is olvashatnak, tanulhatnak vagy beszélgethetnek anélkül, hogy a másik kirekesztve érezné magát.

konyha

konyha

Képek forrása: inspirationalbum.com

Szerző: Nikolett Kovácsovics

Szólj hozzá Te is!

slots