Nagy ötletek egy átlag nappaliba II.

nappali

Még mindig az átlag méretű nappalik berendezését kell megoldanunk. Pár egyszerű ötlettel talán sikerül is elérni, hogy takaros kis helységet hozzunk létre. Első sorban figyeljünk a színek összeválogatására. Maximum háromféle színt keverjünk egy térségen belül, és az sem árt, ha ez a három szín harmonizál is egymással.

nappali

Plafontól földig érő függöny, vagy nagymintás tapéta választásával, becsaphatjuk a szemünk, ugyanis a teret nagyobbnak fogják érzékeltetni. Ha nem jönnek be a minták ilyen mértékben, akkor is még mindig érdemes kísérletezni velük, mivel egy mintás szőnyeg, vagy pár párna csodákra képes az egyszínű szobákban.

nappali

nappali

nappali

nappali

A ránk maradt régi bútorok is bekerülhetnek új nappalinkba, de előtte nem árt kicsit renoválni. Ezt akár saját kezűleg is elvégezhetjük, például ha csak egy festésről van szó. Egy vidám színre festett bútor láttán a vendégek azt gondolhatják majd, hogy egy designer bútorral van szerencséjük találkozni.

nappali

nappali

A növények sokban hozzájárulnak ahhoz, hogy hangulatos lakásunk legyen. Azok, akik mindig kiszárítják zöldjeiket, azok a képen látható formában leveles ágakat is tarthatnak a szobában.

Talán mégis csak érdemes lesz jobban vigyázni a növénykékre…

nappali

Képek forrása:hgtv.com

Szerző: Nikolett Kovácsovics

Szólj hozzá Te is!

slots