Árnyékot szeretnék vásárolni

 

 Árnyékot azt nem lehet vásárolni, de olyan árnyékoló megoldásokat, melyek megvédenek a káros napsugaraktól és szemünket az erős fénytől, annak semmi akadálya.

Az idei nyár forrósága minden kerttulajdonost, de akár csak egy erkéllyel, loggiával rendelkező városi lakót is, arra ösztönöz, hogy a rendelkezésére álló külső tér egy alkalmas részéből naptól védett, pihentető oázist varázsoljon önmaga és szerettei számára.

 

Az árnyékolási megoldások elsődleges célja, hogy megvédjék szemünket, bőrünket a közvetlen – egészségre már káros – erős napsugaraktól. Erre a célra alkalmas szerkezetek és anyagok bőven állnak a rendelkezésünkre. Ízlésünkhöz és a környezethez harmonikusan illeszkedő anyagokból és kész szerkezetek közül kiválaszthatjuk azokat a megfelelő megoldásokat, amelyek nemcsak árnyékot biztosítanak, de a kertünk vagy éppen erkélyünk esztétikai élményét is gazdagítják.

Bár sokféle lehetőség közül válogathatunk, de minden esetben tartsuk szem előtt, hogy a természetes fényhatást megőrizzük.

 

 

A mesterséges árnyék előállításának legegyszerűbb módja, amikor napernyővel, vagy úgynevezett napellenző ponyvával elzárjuk, az erős és veszélyes napsugarak útját Ezek az árnyékolásra készült eszközök már olyan innovatív anyagokból gyártott termékek, amelyek UV-szűrővel ellátott textíliából készülnek. Árnyékukban, szűrt fényükben, bár milyen hihetetlen, de akár még napozhatunk is.

 

Bármelyik árnyékolási lehetőséget választjuk otthonunk hangulatát fokozó, mintsem ahhoz színben, mintázatban harmonikusan hozzá nem igazítható, technikai szerkezetben oda nem beszerelhető megoldást akarjunk megvásárolni. Kétségünk esetén vásárlás vagy megrendelés előtt Inkább kérjük ki szakember véleményét.

 

Ujházcentrum.hu

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots