Az igazi fehér ház

Egy igen kényes szín borít be szinte mindent egy ausztráliai lakásban, vagy mondjuk úgy palotában. A fehérre meszelt falak mellett a bútorok, és a használati tárgyak is egytől-egyig fehér színben pompáznak. A ház kívülről nézve igen elegáns, lássuk azonban milyen az, amikor minden csupa fehér…

fehér ház

Az előszobába lépve még találunk olyan részt, amelynek természetes színe van, viszont azon a kis részen kívül máshol keresve sem találnánk. Láss csodát, még a kutya is úgy lett választva, hogy passzoljon a házhoz!

fehér ház

fehér ház

Egyre beljebb haladva a házban elérünk a nappalihoz. Egy központi térben szerintem egy ilyen kényes szín egyáltalán nem megfelelő. Vagy a házigazda sosem hívott magához még vendégeket, vagy csak olyanokat, akik nem érintkeznek a bútorokkal.

fehér ház

fehér ház

A vakító fehérségből további vakítóan fehér szobákba érkezünk. Több nappali és fürdőszoba is tartozik a házhoz, minden helyiségre leginkább a minimalizmus stílusjegyei jellemzőek, bár a fehér ilyen nagy mennyiségű használatánál már túlzott minimalizmusról is beszélhetnénk.

fehér ház

fehér ház

fehér ház

Akit esetleg mégis csak megfogott a hófehér kétemeletes luxuslakás, azoknak örömhírrel szolgálhatok, ugyanis eladó, bár valószínűleg igen borsos áron. A természetellenes fehér szín viszont lehet, hogy mégis csak jól jön, hiszen könnyen észrevehetőek a falakon az Ausztráliában élő serpenyő méretű pókok. Ők most lemaradtak a képekről.

fehér ház

Képek forrása: homedsgn.com

Szerző: Nikolett Kovácsovics

Szólj hozzá Te is!

slots