Falra simítható, vagy feltekerhető LG tévékészülék

Az LG először2017-ben, a tapétaként falra simítható SIGNATURE OLED TV W bemutatásával lépett túl a tévékészülékek hagyományos koncepcióján.

 

 

 

A televíziózás legújabb korszaka egyértelműen a méretnövekedésről szól. Ahogyan javult a felbontás és ahogyan a nézők mindinkább igényelték a házimozi élményt, úgy lettek egyre nagyobbak a képernyők is. Mindez odavezetett, hogy amikor a készülékek épp nincsenek bekapcsolva a nagy méretű, fekete téglalapok a szobák egyik legdominánsabb elemévé váltak. A gyártók ezt úgy igyekeztek ellensúlyozni, hogy egyre vékonyabb készülékeket terveztek. Lassan, de biztosan azután már a képernyők kávája is eltűnt.

 

 

 

 

A feltekerhető tévé valódi korszakváltást jelent, hiszen a nézőknek többé nem kell a falakhoz alkalmazkodniuk a készülék elhelyezésekor, sőt, immár arra sincs szükség, hogy egy helyiség enteriőrjét akkor is a tévé képernyőjének sziluettje  határozza meg, amikor az épp nincs használatban. A készülék bárhol, bármelyik helyiségben az igények maximális figyelembevételével elhelyezhető. A készülők műszaki paraméterei az LG oldalán megtalálhatók.

 

Cikk és képek: Varga dóra

 

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots