Helytakarékos tárolás

Nem telt nagyobbra? Nem baj. Egy kis lakásban is élhetünk kényelmesen a tárgyainkkal.Hogyan? Kis kézügyesség, némi anyagi ráfordítás s máris mindennek van helye a lakásban.

 

A polcok, fiókok mellőzésével ideális tárolási lehetőséget biztosít perforált lemezből készített falburkolatunk. Ezek a falak hasznosságukon kívül esztétikusak, könnyen takaríthatók és különböző színekben harmonikusan illeszthetők a meglévő berendezéshez. A képen mutatott példák többsége kis alapterületű garzonlakásokban megvalósításra került, gyakorlatban kipróbált tároló felületek.

 

Kisméretű konyha célszerű tároló helye, perforált lemezből készült falburkolat.A falra felaggatott edények és más konyhai eszközök arzenálja könnyen áttekinthető.

A perforált falburkolatokat alkalmazhatjuk konyhában, kamrában, dolgozó- vagy gyerekszobában egyaránt. Készen vásárolhatók festett kemény, mosható felülettel. Felszerelésük a falra 4×2 cm-es, négyzethálós, fenyőfa rámára történik, csavarozással vagy ragasztással.

A tárgyak felakasztására kétszer kadmiumozott vagy rozsdamentes acélból készült, készen megvásárolható akasztókampók szolgálnak.

 

 

A dolgozó- vagy gyerekszobában a perforált lemezből készült tároló fal rendezettség benyomását kelti -Az olyan kamrában és tároló helyiségben, ahol a szerszámokat és a takarítószereket falon függesztve tároljuk könnyű a takarítás

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots