Fiatal pár lakása

 

Napjainkban a legtöbb fiatal pár örömei és gondjai körébe tartozik a saját otthonba, vagy albérleti lakásba, esetleg a szülői ház tetőterében kialakított padlástéri garzonbaba történő berendezkedés.

 

 

     Tetőtéri  garzon lakrészbe beépített konyha és étkező két személyre

 

Bár a legtöbb esetben ez egy nagyon kedves feladata a fiatal pároknak, de ugyanakkor az együttélés első próbája is lehet. Hiszen a lakásberendezés során felmerülő különféle, egymástól eltérő igények nem minden esetben segítik a boldog egymás mellett élés felhőtlen hangulatát. Legtöbb esetben a minden igényt és kényelmet biztosító lakásberendezéshez kezdetben szerény anyagi eszközök társulnak.

 

Garzonba: hálószoba gardróbbal és munka asztallal kombinálva

 

Bár ma a konfekcionált lakberendezési termékeknek széles körű választékával találkozhatunk a bútor és lakberendezési áruházak kínálatában, mégis az olyan kicsiny finomságok, apró trükkök kitalálásához, amelyek elvitathatatlan kellékei az egyéniségükkel harmonizáló lakásberendezés összképéhez, elképzelésünket érdemes hozzáértő szakemberrel is átbeszélni.

 

 

 

Ott, ahol a művészi tervezést nélkü­lözni kell, a berendezkedőnek maguknak kell ezt a céltudatos munkát elvégezni. Ez esetben ajánlatos a tárgyhoz kapcsolódó cikkeket a neten meglátogatni, vagy a különféle szakfolyóiratoknak a tartalmát áttanulmányozni. Segítségképen most én is szeretnék néhány külföldi példát bemutatni.

 

Egyterű lakásba utólag beépített mini konyha

 

 

Lipták Noémi (dekoratőr és eseményszervező Érsekújvárról)

 

 

Szerző: Horváth Tamás

Szólj hozzá Te is!

slots